Förverkliga dina drömmar! 

Med coachning går det både lättare och snabbare.

  • Lever du ett gott liv men har en längtan efter något mer? 
  • Har du en stor utmaning i ditt liv som är svår att hantera?
  • Längtar du efter en förändring men vet inte vad eller hur?
Oavsett hur din situation och önskan ser ut, kan jag som coach hjälpa dig att utforska vad du vill uppnå, hur du ska ta dig dit och vara ditt stöd på vägen. 

Vi lever i en föränderlig värld. Det är nu hög tid att se över vår livsstil så att även yngre generationer kan leva ett bra liv.  Det kan kännas tråkigt eller skrämmande att behöva offra det som är roligt, gott och bekvämt. Men... det behöver inte bli så. En god livsstil, i dubbel bemärkelse, innebär att det finns en win-win-situation för både för dig som person och för omvärlden.  Jag kan hjälpa dig att hitta vägen. 

Boka ett kostnadsfritt telefonmöte så utforskar vi om coaching är något för dig. Kontaktuppgifter hittar du här.


"Att ha en coach är både motiverande och lärorikt för att utveckla sig själv och sina mål långsiktigt. Monika är en  coach som är erfaren, inlyssnande och analytisk, samt snabb att identifiera de verktyg som man behöver arbeta med. Det bästa med att ha Monika som coach är att man blir motiverad att fortsätta investera i sig själv varje dag!"

Adgar Amin, student


"Monika coachade med en närvaro och lyhördhet som gjorde att jag fick nya viktiga insikter som är viktiga för mitt jobb och livet i stort. En var så omvälvande att det förändrade mina känslor inför sälj. Rekommenderar Monika för dig som vill komma flera steg längre och särskilt i frågor som du upplever att du har fastnat i."

Gunilla A-Lundell, ICI-certifierad ledarskaps- och karriärcoach

 
 

ME2U erbjuder coachning för dig som vill leva ditt liv med hög livskvalitet och en positiv påverkan på omvärlden.

Exempel på områden att arbeta med:

 * Goda relationer

 * God hälsa

 * God ekonomi

 * Meningsfull sysselsättning

 * Medveten konsumtion

 * Samhällsengagemang

Det är dina behov just nu som är utgångspunkten. Du får ett specialdesignat coachingprogram inom det område som är mest angeläget för dig.

Jag har samtalslokal på Ekerö och vid St.Eriksplan i Stockholm. Jag ger även coachning via telefon eller Skype, så det spelar ingen roll var du bor.

Varmt välkommen att ta kontakt