Goda affärer

De senaste månaderna har visat hur viktigt det är för företag att arbeta hållbart. Bland annat genom att förutse risker och hantera förändringar i omvärlden. 

Boken "Goda affärer" beskriver vad hållbarhet innebär och visar hur ni kan arbeta för att integrera det i er verksamhet. Företag behöver vara långsiktig lönsamma och bidra till en framtid som vi alla kan och vill leva i.  Läs mer om hållbart företagande här.

Pris  217 kr exkl moms (230 kr inkl moms) + porto.

Eventuell rabattkod använder du i webbshoppen som du kommer till när du klickar på "Beställ boken" nedan.

Om du vill ha ett smakprov kan du ladda ner de två första kapitlen gratis.

Tack för att du beställer boken direkt från författaren!


Omdömen från läsare

En bok för alla som är intresserade av hållbarhet och vad det betyder i praktiken. En användbar sammanfattning kring olika begrepp och fördelarna med att arbeta proaktivt med hållbarhet även för mindre bolag. Sista delen av boken är en användbar guide hur detta kan göras i praktiken. Inspirerande!
Lina Lundström, projektledare Newsec och styrelsemedlem i Lundströms Fastigheter

Hållbarhet är en nödvändighet för samhället och kommande generationer. Man ska inte behöva vara akademiker för att förstå och ta till dig den kunskapen. "Goda affärer" förklarar och utvecklar begreppet hållbarhet och inspirerar till hållbar utveckling. Man kan tycka att det skrivits många böcker om hållbarhet, men jag har aldrig förut stött på en så enkel och samtidigt nyanserad beskrivning av begreppet.

Krister Törneke, konsult inom samhällsbyggnad

Jag fick "Goda affärer" av en kollega i samband med färdigställandet av vår första hållbarhetsredovisning och jag önskade då att jag skulle haft den tillhanda redan då vi startade arbetet ett år tidigare. Stegguiden är både pedagogiskt presenterad och tillämpbar på de flesta verksamhetstyper och prestationsnivåer. Detta medför att den blir gångbar för såväl nybörjaren som för den som tacklar dessa frågor dagligen.

Jag har själv förmånen att få vara med och forma vår hållbarhetsstrategi och jag finner mycket inspiration i boken längs vägen, Jag anser definitivt att "Goda affärer" utgör ett hjälpmedel i mitt dagliga strategiarbete och tror att den passar de flesta verksamheter som vill göra en om- eller nysatsning gällande hållbarhet. 

Caroline Sundqvist, Ansvarig hållbarhet, Zengun